18 decembrie 2020

Pareri frigidere BEKO

Frigiderul este inima bucătăriei – este locul în care stocăm cea mai mare parte a alimentelor și dorim ca alimentele inserate să rămână proaspete cât mai mult timp. Camerele zero (cunoscute și sub numele de Fresh Zone), în care temperatura este mai scăzută decât în ​​alte părți ale dispozitivului, vin cu ajutor. Sunt perfecte pentru produsele alimentare cu o dată de expirare scurtă.

Dacă frgiderul trebuie să completeze un anumit design de bucătărie, dimensiunea și culoarea acestuia vor juca, de asemenea, un rol important. Producătorii concurează între ei în furnizarea diverselor versiuni de frigidere – recent frigiderele negre au fost foarte populare, deși există încă multe versiuni clasice: ecru și alb. Când vine vorba de dimensiunea frigiderului, ar trebui să luăm în considerare atât spațiul disponibil în bucătărie, cât și numărul sau tipul de produse pe care le vom stoca.

Vă întrebați ce frigider merită să cumpărați acum? Noi va putem ajuta! Conform celui mai recent studiu al pietei, va vom recomanda cele mai bune frigidere BEKO, care va vor satisface toate nevoile si dorintele referitoare la un mod alimentar de viata sanatos si plin de prospetime.

TOP 3 CELE MAI BUNE FRIGIDERE BEKO

1.Frigider cu doua usi Beko Clasa A+

Clasa energetică:  A ++

Dimensiuni (înălțime / lățime / adâncime):  193 cm x 70 cm x69 cm

Volum net frigider:368 l

Clasa energetică A ++ confirmă faptul că frigiderul consumă o cantitate mică de energie – consumul anual de energie este de aproximativ 397 kWh. Marele avantaj al acestui frigider este funcționarea sa silențioasă. Emite zgomot la nivelul 43 dB , deci,momentul functionarii frigiderului, nu este o problema pentru nimeni.

Frigiderul asigura cele mai importante functii:Super congelare, super racire, Ever Fresh+, Zero Grade Zone.

Accesoriile incluse ale frigiderului sunt: suportul pentru oua si supotul pentru sticle.

Culoarea alba a frigiderului va va ajuta sa-l integrati in orice bucatarie si de asemenea, va va asigura cel mai precis mod de intretinere a prospetimii alimentelor alimentare si va va ajuta sa aveti un mod de viata sanatos.

VEZI CEL MAI MIC PRET AL FRIGIDERULUI AICI

2.Frigider cu doua usi Beko

Capacitate energetica: A+ dintr-o gama de la A+++ la D

Dimensiuni (înălțime / lățime / adâncime) :175 cm x 59cm x 59 cm

Există multe soluții utile în acest frigider. Una dintre ele este funcția LowFrost, care este responsabilă de reducerea umidității din interiorul echipamentelor frigorifice și de limitarea formării stratului de gheață. Datorită acestui fapt, modelul prezentat nu va necesita dezghețare prea frecventă. Opțiunea SuperFreezing este, de asemenea, utilă, deoarece vă permite să înghețați rapid produse noi. Va fi util mai ales vara, când trebuie să răciți rapid produsele sau să pregătiți înghețată.

Frigiderul este, de asemenea, echipat cu o zonă CoolSelect, unde puteți pune pește, carne sau legume și, astfel, să păstrați mirosul lor natural. Într-un compartiment separat pentru prospețime, puteți regla temperatura la tipul de alimente depozitate, ceea ce le va împiedica să-și piardă proprietățile. 

Alte functii ale frigiderului :XXL Bottle Holder, Rafturi Safety Glass ajustabile.

VEZI CEL MAI MIC PRET AL FRIGIDERULUI AICI

3.Frigider cu doua usi Beko Clasa A++, NeoFrost Dual Cooling

Capacitate energetica: A++ dintr-o gama de la A+++ la D

Dimensiuni (înălțime / lățime / adâncime): 185cm x 70 cm x 70.5 cm

Tehnologia Beko Everfresh+® din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult.

Racirea este posibila cu ajutorul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente.Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspete tot timpul.

Compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!

VEZI CEL MAI MIC PRET AL FRIGIDERULUI AICI

Atunci când cumpărăm un frigider, acordăm cel mai adesea atenție aspectului și prețului. Din păcate, luând în considerare doar aceste elemente, putem face o alegere greșită a frigiderului care va afecta confortul de utilizare. Pentru a preveni acest lucru și pentru a alege un model de înaltă calitate, este mai bine să verificați alți parametri înainte de a cumpăra. Una dintre ele este  clasa energetică a  frigiderului care arată consumul de energie. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece frigiderul Beko este unul dintre aparatele de uz casnic care funcționează continuu. Prin urmare, frigiderele Beko congelatoare cu clasele energetice A +, A ++ și A +++ vor fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, o clasă de energie mai mare are adesea un preț mai mare.

O altă caracteristică la care merită acordată atenție este  nivelul de zgomot generat de frigider. Unele frigidere pot fi zgomotoase, dar nu si frigiderele Beko. Se recomandă un volum de cel mult 39 dB. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât frigiderul va fi mai silențios. Acest clasament al frigiderelor conține date despre volumul de lucru al fiecăruia dintre cele prezentate.

Direcția în care se deschide ușa frigiderului este importantă în etapa de amenajare a bucătăriei. Scopul său este de a asigura confortul de utilizare și de a permite accesul gratuit la interior. Majoritatea aparatelor de uz casnic sunt disponibile cu o ușă cu balamale dreapta. Cu toate acestea, unii producători oferă opțiunea de a  schimba direcția de deschidere a  frigiderului Beko. Această opțiune va fi apreciată în special de persoanele cărora le plac schimbările frecvente de mobilier sau intenționează să se mute.

Frigiderul este unul dintre acele aparate de uz casnic fara de care nu ne putem imagina depozitarea alimentelor si astfel, pregatirea meselor. Chiar si acum 100 de ani, cand frigiderele tocmai au aparut pe piata, pastrarea alimentelor proaspete era o provocare. Din fericire, astazi nu mai avem tocmai o astfel de problema.Singura problema, de fapt, consta in alegerea frigiderului potrivit .

Producatorii ne ofera atat de multe modele incat este dificil sa decidem asupra unui anumit model.

Speram ca, articolul nostru v-a ajutat sa luati cea mai buna decizie legata de cumpararea celui mai potrivit frigider Beko pentru toate nevoile si toate dorintele legate de o alimentatie variata si sanatoasa.

VEZI AICI MAI MULTE MODELE DE FRIGIDERE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.