15 decembrie 2020

Cele mai frumoase birouri

Birourile ar trebui să fie adaptate la tipul de îndatoriri ale persoanelor care stau la ele. În funcție de nevoile dvs., puteți alege între modele mai simple de birouri, constând în principal dintr-o masă și cele cu funcționalitate sporită, adică echipate cu sertare, rafturi sau dulapuri .

Birourile trebuie să se potrivească pe deplin dimensiunilor echipamentului și obiectelor mici care vor fi așezate pe ele. Blatul mesei trebuie să fie suficient de mare pentru a găzdui toate lucrurile necesare în munca de zi cu zi și, în același timp, pentru a permite sprijinul confortabil al mâinilor. Dacă avem spațiu limitat și, prin urmare, lățimea blaturilor trebuie să fie mai mică, birourile cu suporturi pentru monitor și un raft glisant pentru tastatură vor fi o soluție bună.Mai mult, dacă amenajăm un birou open space, merită să luați în considerare achiziționarea de mobilier modular pentru mulți oameni.

Birourile sunt elemente importante in decorul tau, deoarece reprezinta locul unde se desfasoara intreaga actiune a muncii tale, iti petreci multe ore aici, te concentrezi, vrei ca planul tau sa devina un real succes.

Suntem aici sa te ajutam sa alegi exact biroul potrivit nevoilor si asteptarilor tale.

TOP 5 BIROURI FRUMOASE SI IEFTINE

1.Birou Winford

Biroul Winford este un birou ideal pentru a te ajuta sa lucrezi de acasa,care de asemenea, se va potrivi în orice cameră din locuinta ta. Această structură simplă dar de efect, te va ajuta sa integrezi biroul oriunde vrei. Un standard ridicat de producție și un aspect minimalist sunt caracteristicile care descriu perfect acest birou.

Dimensiuni

Lățime: 58 cm

Lungime: 90 cm

Înălțime: 80 cm

Greutate: 20 kg

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST BIROU

2.Birou Delta

Cu ajutorul biroului Delta puteți crea un decor modern pentru o cameră frumoasa dar si luminoasa, datorita culorii impecabile a biroului. Vă va încânta cu forma sa economică și calitate superioară.

Biroul Delta va facilita crearea unui colț confortabil pentru studiu și dezvoltarea hobby-urilor. Într-un sertar compact, puteți ascunde accesoriile și stilourile de birou, în timp ce eliberați spațiu pe blat. De asemenea, aveți la dispoziție un raft deschis – este un loc bun pentru hârtie pentru imprimantă și jurnal.

Suprafața laminată a biroului se distinge prin rezistență sporită la zgârieturi și curățare ușoară.

Dimensiuni

Lățime: 74 cm

Lungime: 120 cm

Înălțime: 55 cm

Greutate:34 kg

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST BIROU

3.Birou Laverne

Biroul este elegant si,de asemenea este o piesă de mobilier elegantă, cu rafturi pe lateral, care se vor dovedi a fi un plus neprețuit pentru biroul sau studioul dvs.

Biroul dispune si de rafturi, care oferă mult spațiu de depozitare pentru documente și rechizite de birou.

Biroul este realizat din PAL durabil, într-o culoare albă rafinată.

Datorită rafturilor de depozitare pe care le are biroul, veți avea întotdeauna la îndemână obiectele necesare. 

Fiecare etapă de producție a biroului: lustruire, vopsire sau lăcuire se realizează cu cea mai mare atenție.

Dimensiuni

Lățime: 60 cm

Lungime: 140 cm

Înălțime: 75 cm

Greutate: 32 kg

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST BIROU

4.Birou Sheila

Biroul Sheila este un birou elegant și practic care ofera un plus excelent pentru orice casă și birou.

Biroul este format dintr-o masă și o bibliotecă cu 4 sertare. Mobilierul poate fi aranjat astfel încât biroul și biblioteca să stea în linie dreaptă sau să formeze litera L. Întregul birou este realizat din materiale de înaltă calitate care asigură stabilitate și durabilitate. Bibliotecă cu 4 sertare oferă spațiu de depozitare amplu.

 În plus, biroul este ușor de curățat cu o cârpă umedă.

Dimensiuni

Lungime: 150 cm/latime 74 cm/inaltime 150 cm

Greutate: 25.5 Kg

Material: PAL

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST BIROU

5.Birou cu sertare, negru foarte lucios

Acest birou este de bună calitate si va fi util în orice locuinta.Il puteți folosi cu succes pentru muncă, studiu sau hobby-uri. Biroul ofera condiții confortabile, o cantitate mare de spațiu pe blat și spațiu în sertare spațioase. Biroul este negru cu față din lemn si reprezinta o propunere excelentă pentru oricine.

Cele 3 sertare ale biroului si un compartiment deschis din partea laterala a biroului ofera un spatiu de depozitare amplu pentru pastrarea la indemana a materialelor de studiu, precum carti, dosare sau alte obiecte utile.

Dimensiuni totale: 110 x 50 x 76 cm (l x ad. x i) Cu 3 sertare si un compartiment deschis Usor de curatat cu o carpa umeda

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST BIROU

Pentru a face din locul de munca un ambient relaxant si confortabil, ai nevoie de un mobilier de birou pe masura. Descopera mese de birou cu un design unic care vor oferi un plus de stil biroului tau. Cauti o masa de birou care sa se potriveasca cu tipul de activitate pe care il desfasori dar si cu stilul biroului?

VEZI AICI MAI MULTE MODELE DE BIROU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.