9 decembrie 2020

Cele mai frumoase paturi tapitate

Top 3 cele mai frumoase paturi tapitate:

Patul este una dintre cele mai importante piese de mobilier din casă. Petrecem mult timp în el. Prin urmare, merită să acordați suficient timp alegerii acestuia. Trebuie să fii atent la dimensiunile, materialul, cadrul și bineînțeles salteaua patului tapitat. Este important și stilul în care a fost realizat. La urma urmei, trebuie să se armonizeze bine cu restul mobilierului și accesoriilor.

Nu esti sigur la ce sa fii atent? Te vom ajuta, scapand de toate îndoielile legat de patul tau tapitat dorit. Iata,cele mai bune idei de paturi pentru alegerea corecta a unui pat potrivit dormitorului tau.

1.Pat tapiţat gri cu spaţii de depozitare Oberon 160×200

Oberon este un pat tapitat foarte elegant și practic, care va funcționa în fiecare dormitor. Poate fi o soluție excelentă pentru interioare moderne și de designer, care cu siguranță vor adăuga mult stil, dar și pentru cele mai clasic mobilate, în care va fi un element ușor și cu siguranță un element foarte potrivit.


Patul este tapițat cu țesătură de înaltă calitate de culoare gri. Astfel de culori subtile se armonizează perfect cu forma simplă a acestei piese de mobilier. Patul tapitat a fost, de asemenea, echipat cu sertare practice care vă vor permite să păstrați comod lenjeria de pat sau orice alte articole. Este un pat tapitat foarte atent realizată, care va va folosi multi ani.

Vezi cel mai mic pret AICI

2.Pat tapiţat Maven 160×200

Patul tapitat Maven este un pat dublu avangardist conceput pentru interioare moderne. Culorile calde ale tapițeriei sunt realizate din piele ecologică moale, într-o frumoasă culoare cappuccino. Avantajul pielii ecologice este reprezentat de modul ușor de păstrat curat – doar o cârpă ușor umedă pentru a îndepărta murdăria și praful. Rama patului tapitat este echipată cu un al cincilea picior și o grindă care susține structura si bineinteles patul tapitat este insotit de cadru. Patul tapitat va deveni centrul de atentie al dormitorului dumneavoastra.

Vezi cel mai mic pret AICI

3.Pat tapiţat alb Jolla 160×200

Patul tapitat alb face parte din categoria pieselor de mobilier care nu se va demoda niciodata.

Patul tapitat alb te va ajuta sa-ti creezi cel mai frumos dormitor, loc de odihna si un stil unic.

Paturile tapitate sunt extrem de confortabile, functionale si, de asemenea, frumos executate.Putem spune ca, patul tapitat este ca cireasa de pe tort intr-un aranjament de dormitor.

Vezi cel mai mic pret AICI

Vezi mai multe modele de paturi tapitate AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.